Városunk

KIKERÜLT AZ ŐSZI DEKOR VÁROSUNK UTCÁIRA

Az elmúlt hetekben, már folytak a találgatások, hogy vajon milyen lesz az őszi városdekoráció. Hát a Vilmos Park Kft. „idén sem töketlenkedett” és a már tőlük megszokott minőségben, ismét csodát alkottak.

Tovább olvasom...

 

FELFRISSÜLT A VILMOS PARK CSORNÁN

A „Zöldterületi fejlesztések megvalósítása Csornán” néven futó projektben megvalósításra került egy új büfé épület, a nyilvános illemhely felújítása, tanösvény kialakítása, valamint egy kutyafuttató létesítése.

Tovább olvasom...

 

ÉRTETEK, NEKTEK!

Elkészült a Városháza körüli tér, mely vasárnap került átadásra.

A tér új burkolatba öltözött és közel 700 új növény került betelepítésre.

Tovább olvasom...

 

Városnap - 2019

Immáron ötödik alkalommal került megrendezésre a városnap Csornán. A rendezvény idénre kinőtte magát és két napos programmal várta a csornai lakosokat és az ide érkezőket.

Tovább olvasom...

 

ÉLETTEL TELI AZ ÚJ KOLLÉGIUM

Átadásra került a megújult a Szilágyi Erzsébet Kollégium épülete. Terület- és Területfejlesztési Operatív Program keretein belül napelemes rendszer telepítése, homlokzati-, és tetőfödém hőszigetelése, nyílászárók cseréje, akadálymentes illemhelység zuhanyzóval, illetve akadálymentes szoba került kialakításra.

Tovább olvasom...

 

EGY FONTOS MÉRFÖLDKŐ

Átadásra került a Csorna, Laky Döme utca 3. szám alatti felújított önkormányzati épület, mely magába foglalja a Szociális- és Gyermekjóléti Központ új székhelyét, valamint a Máltai Szeretetszolgálat által üzemeltetett Fogyatékos Személyek Napközi Otthonát.

Tovább olvasom...

 

 

Vissza

Közadatkereső

 

Webkamera