Városunk

ÚJÉVI KONCERT CSORNÁN

A Rubato Band zenekar adott újévi koncertet a csornai Városi Művelődési Központban január elsején. A rendezvényen újévi köszöntőt mondott dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester.

Szilveszter éjjelén, a városi tűzijáték előtt együtt búcsúztattuk az óévet, együtt vártuk, ünnepeltük az Újév érkezését. A távozó esztendőt magunk mögött hagytuk, amit elmulasztottunk, már nem pótolhatjuk. Az új év viszont még tiszta, érintetlen, kizárólag rajtunk múlik, mennyit valósítunk meg terveinkből – kezdte gondolatait a polgármester. Szerinte ahhoz, hogy az új esztendő örömet és boldogságot hozzon, szükséges, hogy az önzés helyébe a segítőkészség, az irigység helyébe a megértés, a komor hangulat helyébe a derű és a jókedv lépjen, magány helyett a közösségi együttérzésé és az összefogásé legyen a főszerep. Az, hogy ezek a célok egyáltalán nem elérhetetlenek, ékesen bizonyítja az az összefogás, melyet advent időszakában tapasztalhattunk városunkban: vállalkozók, civil szervezetek és a lakosság támogató együttműködésével megvalósulhat a városi újraélesztő készülék megvásárlása és kihelyezése – zárta sorait.

Eredményekben és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden csornainak és kívánjuk, hogy váltsák valóra terveiket és minden álmuk teljesüljön az idei évben.

 

Képek: Szabados Tibi

 

 

Vissza