Városunk

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Tisztelettel és szeretettel kívánunk erőt, egészséget és további boldog éveket HORNYÁK SÁNDOR, szépkorú lakónknak 90. születésnapja alkalmából!

 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Csorna Város Önkormányzata tisztelettel és szeretettel kíván erőt, egészséget és további boldog éveket GŐSI SÁNDORNÉ, szépkorú lakójának 90. születésnapja alkalmából!

 

NEM TABU A SZÜKSÉG

2019 legsikeresebb kampánya a #nemluxustáska elnevezésű mozgalom, melyet 2020 januárjára meghosszabbítottak a szervezők.

Tovább olvasom...

 

INTERAKTÍV FOGLALKOZÁSOK A CSORNAI MÚZEUMBAN

A tavalyi évben a Csornai Múzeum 50. jubileuma alkalmával új állandó kiállítást nyitott. A megnyitó után a múzeum munkatársai színes programokkal várták a kis- és nagyiskolásokat, szépkorúakat, a Máltai Szeretetszolgálat, valamint a szomszédos települések csoportjait.

Idén sincs ez másképp. Szakköröket, csoportos foglalkozásokat szerveznek kicsiknek és nagyoknak.

Ön látta már az új állandó kiállítást?

 

MEGRENDEZÉSRE KERÜLT AZ I. RÁBAKÖZI FARSANGI LOVAS KARNEVÁL

A Rábatamási Lovas egyesület, a Rábatamási Község Önkormányzata és civil szervezetei bevonásával, hagyományteremtő céllal került megrendezésre a karnevál február 1-jén.

Tovább olvasom...

 

GÓLYAHÍR PROGRAM 2020

Csorna Város Önkormányzata elkötelezett a felnövekvő nemzedékek iránt, ezért szeretne minden lehetőséget megragadni ennek kifejezésére. A „Gólyahír" Program bevezetésével a városunkban élő fiatal családoknak kívánnak segítséget nyújtani az újszülött kisgyermekek ellátásához.

Tovább olvasom...

 

CSORNA VÁROS KUPA TEREMLABDARUGÓ BAJNOKSÁG 2019/2020

Véget ért Csorna Város Kupája teremlabdarugó bajnokság 2019/2020-as kiírása. Bajnok lett az Alt+F4 – Az árulók, második helyezett a Jobaháza KSE, harmadik helyezett pedig az Ace Cargo United.

Tovább olvasom...

 

KÉT DEFIBRILLÁTOR IS KIHELYEZÉSRE KERÜLT CSORNÁN

Az adventi időszakban tanúsított összefogásnak köszönhetően Csorna városa két defibrillátorral gazdagodott. Az egyik a Mártírok terén, a másik pedig a Templom utcában került kihelyezésre

Tovább olvasom...

 

ÚJÉVI KONCERT CSORNÁN

A Rubato Band zenekar adott újévi koncertet a csornai Városi Művelődési Központban január elsején. A rendezvényen újévi köszöntőt mondott dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester.

Tovább olvasom...

 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PANNI NÉNI!

Csorna Város Önkormányzata tisztelettel és szeretettel kíván erőt, egészséget és további boldog éveket KARAKAI ANNA, szépkorú lakójának 90. születésnapja alkalmából!

Tovább olvasom...

 

 

Vissza