Önkormányzat

TISZTELETTEL ÉS SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM ÖNT CSORNA VÁROS HIVATALOS HONLAPJÁN!
Képviselőtársaimmal nap mint nap azon dolgozunk, hogy Csorna mindannyiunk számára kellemes lakóhellyé váljon, érdemes legyen itt élni,családot alapítani, jövőt építeni.
Megújult internetes oldalunk kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy a meglévő értékeink bemutatása mellett tájékoztatni tudjuk a város lakosságát, illetve a letelepedni vagy befektetni szándékozó kedves érdeklődőket. A hasznos információk közzététele révén erősíteni szeretnénk a polgármesteri hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét, emellett törekedtünk arra is, hogy a portál áttekinthető és célszerű legyen. Virtuális látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, értékeivel, tájékozódhat gazdaságunkról, intézményeinkről, valamint mindazon eseményekről, érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak. Megtalálhatóak Csorna Város Önkormányzatának működésére vonatkozó adatok, hírek, hirdetmények, valamint letölthetők különböző nyomtatványok ezzel is megkönnyítve polgáraink mindennapi ügyintézését.
Őszintén remélem, hogy weblapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják városunkról, annak életét színesítő rendezvényeiről, és megismerjék mindazokat a lehetőségeket, amelyeket településünk nyújtani tud!


A honlap használatához sok örömet kívánva, üdvözlettel:
dr. Bónáné dr. Németh Katalin
polgármester

 

 

Vissza