Hírek

Igazgatási szünet

A tájékoztató letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

IRÁNY A SEREG

Lehetőségek az ország egyik legnagyobb munkáltatójánál a Magyar Honvédségben

 

Szerződéses katonai szolgálat – kiszámítható, biztos jövőt, megélhetést és anyagi biztonságot, követhető pályaképet jelent az elhivatottaknak.

Tovább olvasom...

 

Szúnyoggyérítés - 2017. 07. 04.

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy az időjárástól függően az Önkormányzat illetékességi területén országos központi légi kémiai  úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

Tovább olvasom...

 

Szúnyoggyérítés - 2017. 06. 26.

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy az időjárástól függően az Önkormányzat illetékességi területén országos központi földi - és légi kémiai  úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

Tovább olvasom...

 

ELBÍR HÍRLEVÉL

A hírlevél letöléséhez kérem kattintson ide.

 

FIGYELEM! ÖNKÉNTES –TOBORZÁS!

Csorna Város Önkormányzata 2017. szeptember 9. napján ismét városi rendezvényt szervez. A város diák-önkénteseket keres a rendezvény, az útlezárások biztosításához, a különböző feladatok ellátásához. A várható feladatok köre hasonló az elmúlt két évben megtartott városi rendezvényeken végzett önkéntes segítői feladatokhoz, melyek ellátásáért közösségi szolgálat teljesítését igazoljuk a közreműködő diákoknak.

Tovább olvasom...

 

Meghívó - KEHOP lakossági fórumra

A meghívó letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

Tájékoztatás kóbor ebekkel kapcsolatos ügyek intézésére

Tisztelt csornai Polgárok!

A Csorna város közigazgatási területén megjelenő kóbor ebekkel kapcsolatos ügyintézés a Csornai Polgármesteri Hivatal (9300 Csorna, Szent István tér 22.) Vagyongazdálkodási és Városfejlesztési Szakterülete feladatkörébe tartozik.

Tovább olvasom...

 

Baromfi állományok zárt tartásának kötelezettségét feloldó határozat

A határozat letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Csornai Lakosságot, hogy a Csorna Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Szent István téri, Premontrei Prépostság előtti útszakasz burkolatfelújítása – a korábbi csatorna rekonstrukciót követően -  a Pannon Víz Zrt. megbízásából befejeződött, az út átadásra került a közlekedő autók számára.

Tovább olvasom...

 

 

Vissza