Hírek

Felhívás kvízvetélkedőre

Csorna Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója kapcsán. A sikeres pályázat alapján Csorna Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója tiszteletére kvízvetélkedőt hirdet „Szabadságunk gyökere” címmel, helyi  középiskolások részére.

Felhívás

 

"Szabadságunk gyökere" rajzpályázat

Csorna Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója kapcsán. A sikeres pályázat alapján Csorna Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója tiszteletére rajzpályázatot hirdet „Szabadságunk gyökere” címmel, helyi általános és középiskolások részére.

Felhívás

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázata

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályának állományába "járőrtárs" beosztás betöltésére.

Pályázati felhívás

Plakát

 

Idősek Napja

Csorna Város Önkormányzatának képviselő-testülete nevében tisztelettel és szeretettel meghívjuk a 2016. szeptember 30-án 17.00 órakor tartandó idősek napi rendezvényre.

Tovább olvasom...

 

Kérdőív zöld város pályázathoz

Csorna Város Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani a TOP-2.1.2.-15 kódszámú Zöld város kialakítása című felhívásra.

Tovább olvasom...

 

Tisztelt Adózó!

Ezúton hívom fel szíves figyelmüket, hogy a 2016. II. félévi iparűzési adó, magánszemélyek kommunális adója, valamint a gépjármű adó befizetési határideje 2016. szeptember 15-e.

Tovább olvasom...

 

Nemzetközi Tanácsadó Napok

Nyugdíjbiztosítási szervek szakértői Önt tanáccsal látják el.

 

Ebek veszettség elleni kötelező védőoltása

Csorna Város Önkormányzatának Jegyzője felhívja a lakosság figyelmét, hogy az ebek veszettség elleni kötelező védőoltása az alábbiak szerint történik.

Oltási rend letöltéséhez kérem kattintson IDE.

 

Tisztelt Lakosok, Civil Szervezetek, Gazdasági Szereplők!

Csorna Város Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani a TOP-2.1.1.-15 kódszámú Barnamezős területek rehabilitációja című felhívásra. Az Önkormányzat projekt keretében Csorna jelenleg barnamezős területén (1734/7 hrsz.) nonprofit szolgáltatóház kialakítását tervezi, amely térítésmentesen nyújt közcélú szolgáltatásokat és az alapműködéshez szükséges tárgyi eszközbeszerzés, valamint az ehhez kapcsolódó infrastruktúra kiépítésére kerül sor az érintett területen. A város Önkormányzata örömmel venné, ha a program tervezésében minél több helyi szereplő venne részt és mondaná el véleményét. Az alábbi kérdések megválaszolásával az Ön igényei, elvárásai is figyelembe vételre kerülhetnek a fejlesztési programban.

A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el: https://goo.gl/BwcKk0

Kérjük, segítse munkánkat a válaszadással!

Csorna Város Önkormányzata

 

Kis türelmet, feltöltés alatt...

Kis türelmet, feltöltés alatt...

 

 

Vissza