Hírek

ELBÍR HÍRLEVÉL

A hírlevél letöléséhez kérem kattintson ide.

 

FIGYELEM! ÖNKÉNTES –TOBORZÁS!

Csorna Város Önkormányzata 2017. szeptember 9. napján ismét városi rendezvényt szervez. A város diák-önkénteseket keres a rendezvény, az útlezárások biztosításához, a különböző feladatok ellátásához. A várható feladatok köre hasonló az elmúlt két évben megtartott városi rendezvényeken végzett önkéntes segítői feladatokhoz, melyek ellátásáért közösségi szolgálat teljesítését igazoljuk a közreműködő diákoknak.

Tovább olvasom...

 

Meghívó - KEHOP lakossági fórumra

A meghívó letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

Tájékoztatás kóbor ebekkel kapcsolatos ügyek intézésére

Tisztelt csornai Polgárok!

A Csorna város közigazgatási területén megjelenő kóbor ebekkel kapcsolatos ügyintézés a Csornai Polgármesteri Hivatal (9300 Csorna, Szent István tér 22.) Vagyongazdálkodási és Városfejlesztési Szakterülete feladatkörébe tartozik.

Tovább olvasom...

 

Baromfi állományok zárt tartásának kötelezettségét feloldó határozat

A határozat letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Csornai Lakosságot, hogy a Csorna Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Szent István téri, Premontrei Prépostság előtti útszakasz burkolatfelújítása – a korábbi csatorna rekonstrukciót követően -  a Pannon Víz Zrt. megbízásából befejeződött, az út átadásra került a közlekedő autók számára.

Tovább olvasom...

 

Hulladék szállítással kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink !

A Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft ezúton értesíti  a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális- , és szelektív hulladékszállítást

2017. június 5-e ,  hétfő helyett

2017. június 3-án, szombaton végezzük.

A hulladékszállítást a fenti napokon a hajnali órákban, a szokásosnál több gépjárművel végezzük, ezért megkérjük ügyfeleinket, hogy a hulladéktároló edényeket, szelektív-gyűjtés esetén zsákokat , KÉK kukákat  a szállítást megelőző nap estéjén helyezzék ki a közterületre.

 

Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

 

ÉRTESÍTÉS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft és Csorna Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a házhoz menő (kék kukás) szelektív hulladékgyűjtésre Csorna városában minden hónap utolsó szerdáján és csütörtökjén kerül sor az alábbiak szerint:

Minden hónap utolsó Szerda:         85-ös számú főúttól délre
Minden hónap utolsó Csütörtök:    85-ös számú főúttól északra

A májusi gyűjtések időpontja:
2017. május  25. (csütörtök) és 2017. május 31. (szerda)

Az edényeket a közterületen a szállítást megelőző nap estéjén oda kell kihelyezni az ügyfeleknek, ahová a kommunális hulladékgyűjtő edényt is szokták.

 

 

Meghívó lakossági forumra

A meghívó letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

ELBÍR HÍRLEVÉL

A hírlevél letöléséhez kérem kattintson ide.

 

 

Vissza