Hírek

Lampionos ballagás

2017. május 4. napján tartották Csorna város oktatási intézményei a hagyományos lampionos ballagást. Az idei év végzős középiskolás diákjainak felvonulását követően a Városháza előtti téren tartott ünnepségen a ballagó diákok adtak színvonalas műsort. Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester asszony ünnepi gondolatait követően Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetést adott át Barcza Noéminek, Pintér Petrának, Ábrahám Alexnek és Tóth Józsefnek kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájuk elismeréseként.

Tovább olvasom...

 

Tájékoztatás

Csorna Város Önkormányzatának nevében tájékoztatjuk a Tisztelt Lakoságot, hogy a Csorna városában működő oktatási intézmények végzős diákjai a hagyományos lampionos ballagást 2017. május 4. napján 20:30 és 22:00 óra között tartják.

A feévonulás idejére a 85. számú főúton való közlekedés korlátozottan lehetséges a Hunyadi János Gimnázium és a Csornai Polgármesteri Hivatal épületei közötti szakaszán.

Csorna, 2017. május 3.

dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester megbízásából:

Szalainé dr. Németh Annamária jegyző

 

ELBÍR HÍRLEVÉL

A hírlevél letöléséhez kérem kattintson ide.

 

Hulladék szállítással kapcsolatos tájékoztató

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális hulladékszállítást

2017. ÁPRILIS 17. (Húsvét hétfő) HELYETT ÁPRILIS 15-én (szombaton) VÉGEZZÜK.

A hulladékszállítást e napon a hajnali órákban, a szokásosnál több járművel végezzük, ezért megkérjük ügyfeleinket, hogy a hulladéktároló edényeket a szállítást megelőző nap estéjén helyezzék ki a közterületre.

 

Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

 

ÉRTESÍTÉS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS VÁLTOZÁSÁRÓL

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft és CSORNA VÁROS Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. áprilisának utolsó hetétől változik a házhoz menő (kék kukás) szelektív hulladékgyűjtés Csorna városában.

Tovább olvasom...

 

Iskolai beiratkozás - tájékoztató

A beiratkozással kapcsolatos tájékoztató letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

Óvodai beiratkozás - tájékoztató

A beiratkozással kapcsolatos tájékoztató letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

CSORNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA CIVIL ALAP 2017.

Csorna Város önkormányzata pályázatot hirdet Csorna Város Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017.(II.21.) rendelete alapján Csorna városban székhellyel rendelkező, a város területén működő, vagy tevékenységét meghatározó mértékben Csornán folytató, a Törvényszék által jogerősen nyilvántartásba vett civil szervezetek részére. A „Civil Alap” pályázat célja, hogy Csorna város önkormányzata támogatást nyújtson olyan tevékenységek (pl. közösségi programok, előadások, rendezvények, kiállítások, kiadványok stb.) megvalósításához, amelyek meghatározó jelentőségűek a város, egy városrész, vagy egyes közösségek életében, és hozzáadott értékkel bírnak a város egészére tekintettel.

Pályázati dokumentumok.

 

ELBÍR HÍRLEVÉL

A hírlevél letöléséhez kérem kattintson ide.

 

Felhívás - helyi kitüntetések adományozására vonatkozó javaslattételre

A felhívás letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

 

Vissza