Hírek

Baromfi állományok zárt tartásának kötelezettségét feloldó határozat

A határozat letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Csornai Lakosságot, hogy a Csorna Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Szent István téri, Premontrei Prépostság előtti útszakasz burkolatfelújítása – a korábbi csatorna rekonstrukciót követően -  a Pannon Víz Zrt. megbízásából befejeződött, az út átadásra került a közlekedő autók számára.

Tovább olvasom...

 

Hulladék szállítással kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink !

A Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft ezúton értesíti  a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális- , és szelektív hulladékszállítást

2017. június 5-e ,  hétfő helyett

2017. június 3-án, szombaton végezzük.

A hulladékszállítást a fenti napokon a hajnali órákban, a szokásosnál több gépjárművel végezzük, ezért megkérjük ügyfeleinket, hogy a hulladéktároló edényeket, szelektív-gyűjtés esetén zsákokat , KÉK kukákat  a szállítást megelőző nap estéjén helyezzék ki a közterületre.

 

Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

 

ÉRTESÍTÉS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft és Csorna Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a házhoz menő (kék kukás) szelektív hulladékgyűjtésre Csorna városában minden hónap utolsó szerdáján és csütörtökjén kerül sor az alábbiak szerint:

Minden hónap utolsó Szerda:         85-ös számú főúttól délre
Minden hónap utolsó Csütörtök:    85-ös számú főúttól északra

A májusi gyűjtések időpontja:
2017. május  25. (csütörtök) és 2017. május 31. (szerda)

Az edényeket a közterületen a szállítást megelőző nap estéjén oda kell kihelyezni az ügyfeleknek, ahová a kommunális hulladékgyűjtő edényt is szokták.

 

 

Meghívó lakossági forumra

A meghívó letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

ELBÍR HÍRLEVÉL

A hírlevél letöléséhez kérem kattintson ide.

 

Tájékoztatás - útlezárás

A tájékoztató letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

Tájékoztatás - Áramszünet

Csorna településen a melléklet képen található időpontokban, és helyszíneken ÁRAMSZÜNET lesz.

 

Lampionos ballagás

2017. május 4. napján tartották Csorna város oktatási intézményei a hagyományos lampionos ballagást. Az idei év végzős középiskolás diákjainak felvonulását követően a Városháza előtti téren tartott ünnepségen a ballagó diákok adtak színvonalas műsort. Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester asszony ünnepi gondolatait követően Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetést adott át Barcza Noéminek, Pintér Petrának, Ábrahám Alexnek és Tóth Józsefnek kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájuk elismeréseként.

Tovább olvasom...

 

Tájékoztatás

Csorna Város Önkormányzatának nevében tájékoztatjuk a Tisztelt Lakoságot, hogy a Csorna városában működő oktatási intézmények végzős diákjai a hagyományos lampionos ballagást 2017. május 4. napján 20:30 és 22:00 óra között tartják.

A feévonulás idejére a 85. számú főúton való közlekedés korlátozottan lehetséges a Hunyadi János Gimnázium és a Csornai Polgármesteri Hivatal épületei közötti szakaszán.

Csorna, 2017. május 3.

dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester megbízásából:

Szalainé dr. Németh Annamária jegyző

 

 

Vissza